Baby Monitor Wireless WowStep®, FullHD 2MP, Monitorizare Video Audio Bebelusi : Review si Pareri

0
(0)

Baby Monitorul wireless WowStep® este un dispozitiv de supraveghere a bebelusilor foarte bun, care va poate transmite in timp real imagini clare. Poate fi o solutie eficienta pentru orice parinte, dar nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Baby monitorul WowStep® este ideal pentru monitorizarea bebelusilor, a copiilor sau chiar a animalelor de companie. Este excelent chiar si atunci cand plecati in vacanta, dispozitivul conectandu-se foarte usor cu telefonul mobil de pe care veti putea obtine imagini in timp real.

Senzorul de miscare va notifica instant pe telefon atunci cand detecteaza miscare in camera pentru o verificare rapida.

Aparatul include o camera de 2  MP ce produce imagine Full HD cu rezoltuie de 1080 p si viteza de redare de 15 fps. Astfel, va asigura imagini clare si fara intreruperi. Camera prezinta unghi de captare a imaginii de 130 de grade pentru a monitoriza usor intreaga incapere. Poate fi fixata chiar si in perete cu dibluri si poate fi ajustata cu ajutorul suportului pivotant.

Functia de comunicare bidirectionala permite comunicarea de ambele parti, astfel ca veti putea auzi copilul, dar ii veti putea si vorbi.

Dispozitivul poate fi conectat la reteaua Wi-fi din locuinta. Veti descarca gratuit aplicatia AJCloud App si va veti putea conecta pana la patru utilizatori. Aplicatia este compatibila atat cu Android, cat si cu iOS. In plus, monitorul suporta card SD de pana la 36 dB sau stocare pe Cloud.

In plus, va puteti bucura de imagini clare chiar si pe timpul noptii. Raza de vizibilitate pe timpul noptii este de 7.5 metri.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, baby monitorul wireless WowStep® este un dispozitiv util oricarui parinte. Cumparatorii sunt multumiti de el si confirma faptul ca a fost o alegere buna. Este usor de instalat, ofera un unghi de acoperire mare si permite setarea intensitatii pentru miscare. De asemenea, sunt incantati de faptul ca pot mari imaginile cu funcita zoom. Conexiunea este stabila, iar aplicatia mobila functioneaza excelent. Astfel, recomanda mai departe acest model si considera raportul calitate/pret bun.

A fost de ajutor acest articol?

Click pe stelute pentru a da o nota!

Medie rating 0 / 5. Numar voturi: 0

Fara voturi! Fii primul care adauga o nota!

Lasă un comentariu