Video monitor Chipolino Polaris Review si Pareri pertinente

Chipolino Polaris este un video monitor care va poate ajuta sa supravegheati copiii mai usor, in timp ce va ocupati si de altee treburi. Poate fi util pentru orice parinte, dar mai intai, este necesar sa aflati cateva informatii utile.

Sistemul include doua unitati: unitatea bebelus si unitatea parinte. Acesta permite comunicarea bidirectionala, ceea ce inseamna ca veti putea auzi bebelusul, dar ii veti si putea vorbi. Raza de actiune ajunge la 260 de metri. Totodata, va permite sa activati melodii de leagan si puteit regla volumul.

Mai mult decat atat, include senzori de temperatura care detecteaza temperatura din camera bebelusului. Ofera imagini foarte clare si pe timpul noptii.

Meniul acestuia este disponibil in opt limbi. Totodata, pachetul include si doua adaptoare DC, dar si o baterie pentru unitatea parinte.

Dimensiunile display-ului sunt de 320 x 240.

Vezi oferta eMAG

Vezi oferta Nichiduta

Vezi oferta Baby Needs

Vezi oferta Best Kids

Vezi oferta Bebebliss

Asadar, daca sunteti in cautarea unui video monitor bun si nu stiti ce sa alegeti, Chipolino Polaris ar putea fi o varianta de luat in considerare. Cumparatorii s-au aratat foarte multumiti de el si confirma faptul ca este un produs de calitate. Sustin ca are semnal foarte bun, imaginile sunt clare, iar partea audio foarte buna. Se descurca eficient si in cazul celor care locuiesc in casa cu etaj, semnalul fiind la fel de bun. Astfel, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Lasă un comentariu