Baby Monitor Wireless Sricam™ SP029 Plus SriHome Review si Pareri pertinente

0
(0)

Baby Monitorul Wireless Sricam™ SP029 Plus SriHome este un sistem de monitorizare a bebelusului foarte eficient, fiind ideal si pentru parintii care nu au parte de ajutor. Dar pentru inceput, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Sricam™ SP029 Plus SriHome se conecteaza la internet si poate transmite imagini in timp real direct pe telefonul mobil. Va permite sa va conectati cu pana la 10 dispozitive fie ca discutam despre telefon, tableta sau chiar calculator.

Acesta permite comunicarea bidirectionala, ceea ce inseamna ca veti putea asculta copilul, dar ii veti putea si vorbi. Prezinta senzor de miscare, ceea ce inseamna ca veti fi notificati atunci cand cel mic se misca sau se trezeste. De asemenea, este prevazut cu functia auto tracking ce presupune urmarirea persoanelor din camera, dispozitivul rotindu-se dupa ele.

Poate oferi imagini clare chiar si pe timpul noptii. Acest lucru se datoreaza LED-urilor integrate care ofera imaigni clare si atunci cand este intuneric. In plus, imaginile inregistrate pot fi stocate pe un card SD pe care il veti achizitiona separat.

Verifica oferta actuala!

Asadar, baby monitorul wireless Sricam™ SP029 Plus SriHome este un dispozitiv foarte practic si util pentru orice parinte. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca dispozitivul in discutie este exact ceea ce aveau nevoie. Imaginile obtinute sunt clare, chiar si pe timpul noptii, iar semnalul este unul stabil. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata, al carei raport calitate/pret este unul bun.

A fost de ajutor acest articol?

Click pe stelute pentru a da o nota!

Medie rating 0 / 5. Numar voturi: 0

Fara voturi! Fii primul care adauga o nota!

Lasă un comentariu