Baby Monitor Wireless SriCam™ SP026 Plus SriHome Review si Pareri

0
(0)

SriCam™ SP026 Plus SriHome este un baby monitor care va va ajuta sa monitorizati bebelusii mai usor si sa va asigurati ca sunt in siguranta. Este un ajutor de nadejde pentru orice parinte, insa mai multe detalii vom discuta imediat.

Baby monitorul SriCam™ SP026 Plus SriHome permite monitorizarea atat video, cat si audio a bebelusului, ba chiar puteti vorbi cu el. Datorita functiei Wi-fi integrate, veti conecta dispozitivul la internet, iar prin intermediul aplicatiei mobile puteti inregistra imagini direct pe telefon, tableta sau calculator.

Baby monitorul include senzori de miscare, care va vor notifica imediat pe telefon pentru a sti cand cel mic s-a trezit si trebuie sa interveniti.

Datorita functiei Night Vision, va inregistra imagini clare chiar si pe timpul noptii astfel incat sa il puteti monitoriza atat ziua, cat si  noaptea.

Dimensiunile aparatului sunt de 11.7 cm inaltime, 6.6 cm latime si 6.65 cm lungime, avand o greutate de 60 de grame.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, SriCam™ SP026 Plus SriHome este un baby monitor bun pe care va trebui sa il conectati la wireless, iar in final puteti inregistra imaginile direct pe telefonul mobil. Cumparatorii sunt multumiti de aparat si sustin ca pentru ei a fost o alegere inspirata. Calitatea imaginilor este buna, semnalul stabil, iar aplicatia mobila usor de folosit. O recomanda astfel mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

A fost de ajutor acest articol?

Click pe stelute pentru a da o nota!

Medie rating 0 / 5. Numar voturi: 0

Fara voturi! Fii primul care adauga o nota!

Lasă un comentariu