Baby Monitor Wireless Loosafe™ LS-Q11 Pro Review si Pareri utile

0
(0)

Baby monitorul Loosafe™ LS-Q11 Pro poate fi ajutorul de nadejde pentru orice parinte. Va permite sa monitorizati pe cel mic chiar si atunci cand nu sunteti prezenti fizic langa el.

Baby monitorul Loosafe™ LS-Q11 Pro asigura o calitate a semnalului foarte buna, iar calitatea lentilei pentru imagine este una foarte clara. Puteti monitoriza copilul de oirunde, fie ca va aflati acasa sau nu. Imaginile sunt transmise in timp real, iar camera se poate roti stanga, dreapta si sus, jos in mod automat.

Imaginile vor fi captate pe telefon sau calculator si va puteti conecta cu 10 dispozitive simultan. Permite comunicarea bidirectionala, ceea ce inseamna ca il puteti asculta pe cel mic, dar ii veti putea si vorbi. Ofera imagini clare atat ziua, cat si noaptea, gratie LED-urilor de putere mare IR.

Mai mult decat atat, prezinta Zoom digital pentru a mari imaginile, dar si senzor de miscare ce va transmite notificari pe telefon in momentul in care cel mic face vreo miscare.

Imaginile pot fi stocare pe un card micro SD de pana la 64 GB.

Verifica oferta actuala!

Baby monitorul wireless Loosafe™ LS-Q11 Pro este un dispozitiv practic si util pentru orice parinte cu ajutorul caruia veti putea monitoriza bebelusul mai usor. Actualii cumparatori sunt foarte multumiti de el si sustin ca prezinta semnal stabil, iar imaginile sunt clare atat ziua, cat si noaptea. De asemenea, aplicatia mobila este usor de folosit si inregistreaza imagini in timp real, fara a se bloca. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

A fost de ajutor acest articol?

Click pe stelute pentru a da o nota!

Medie rating 0 / 5. Numar voturi: 0

Fara voturi! Fii primul care adauga o nota!

Lasă un comentariu