Monitor Video pentru bebelusi Smartic® Willcare Night Vision Automat Review si Pareri

0
(0)

Monitorul video Smartic® Willcare este un dispozitiv foarte util pentru orice parinte. Va ajuta sa ramaneti conectat cu cel mic oriunde va aflati in timp ce acesta se odihneste.

Monitorul video Smartic® Willcare va permite sa monitorizati bebelusul 24 de ore din 24. Unitatea parinte este portabila, astfel ca o puteti purta cu voi prin casa si chiar si afara. Ofera o calitate foarte buna a imaginii si beneficiaza si de functia Zoom ce mareste imaginile pentru a vedea mai detaliat. Mai mult decat atat, afiseaza si temperatura din camera celui mic.

Dispozitivul inregistreaza atat video, cat si audio, astfel incat il veti putea auzi pe cel, dar ii veti putea si vorbi gratie functiei de comunicare bidirectionala.

Obtine imagini clare atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii datorita LED-urilor integrate. Unitatea bebelus include si cantece de leagan ce au ca scop adormirea mai rapida a celui mic.

Cu modul ECO reduceti consumul de energie in timpul momentelor in care cel mic se odihneste. Mai mult decat atat, tehnologia acestui mod reduce zgomotul de fundal pentru o acuratete mai buna a sunetelor transmite de copil.

Autonomia oferita de unitatea parinte este de 8 ore. Raza de vizbilitate nocturna este de 5 metri.

Verifica oferta actuala!

Asadar, monitorul video pentru bebelusi Smartic® Willcare este un dispozitiv extrem de practic si util pentru orice parinte la care puteti apela cu incredere. Cumparatorii sunt multumiti de el si declara ca ofera imagini clare, are un semnal bun si functioneaza perfect. Autonomia pe care o ofera unitatea parinte este foarte buna, iar in ansamblu dispozitivul este excelent. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

A fost de ajutor acest articol?

Click pe stelute pentru a da o nota!

Medie rating 0 / 5. Numar voturi: 0

Fara voturi! Fii primul care adauga o nota!

Lasă un comentariu