Camera Spion Wireless, Baby Monitor, FullHD 2MP, Monitorizare Bebelusi Review si Pareri

Camera spion wireless Baby Monitor este un dispozitiv de monitorizare a bebelusilor care poate fi de un real folos pentru orice parinte. Va ajuta sa il monitorizati pe cel mic in timp ce va ocupati si de alte activitati in locuinta. Dar mai intai, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Acest sistem de monitorizare a bebelusilor include o statie bebelus care va putea fi conectata cu telefonul mobil gratie tehnologiei Wi-fi. Astfel, cel mic va fi monitorizat direct de pe telefon prin intermediul aplicatiei mobile pe care o veti descarca gratuit si care este compatibila atat cu Android, cat si cu iOS.

Aceasta include senzori inteligenti care pot detecta sunetul si miscarea, astfel incat atunci cand cel  mic se trezeste sa fiti notificati in timp real. Prin intermediul aplicatiei puteti da si zoom pentru marirea imaginilor. De asemenea, aparatul include si night vision ceea ce presupune captarea de imagini clare chiar si pe timpul noptii.

Comunicarea se realizeaza bidirectional, ceea ce inseamna ca nu doar il veti auzi pe cel mic, ci ii veti si putea vorbi. Raza de actiune este de 100 metri, iar raza de vizbiiltiate pe timpul noptii este de 20 de metri.

Dimensiunile aparatului sunt de 9.5 cm lungime, 8 cm latime si 12 cm inaltime, avand o greutate de doar 350 de grame.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, camera spion wireless Baby Monitor este un aparat foarte util pentru orice parinte. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale a fost o alegere corecta. Capteaza iamgini clare, se conecteaza usor de pe telefon, iar notificarile vin in timp real. Sunt de parere ca au facut o investitie buna al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Lasă un comentariu