Sistem Baby Monitor cu monitorizare Audio-Video VB 603 | Review si Sfaturi utile

0
(0)

Sistemul de monitorizare VB 603 poate veni in ajutorul oricarui parinte care isi doreste sa aiba sub supraveghere pe cel mic, chiar si in timpul somnului, in timp ce se ocupa si de alte activitati in casa. Este o solutie moderna si eficienta prin care ii puteti supraveghea pe cei mici, dar este necesar sa cunosteti cateva informatii tehnice despre produs.

Sistemul in discutie este format dintr-o unitate parinte si o unitate bebelus. Unitatea parinte este portabila, dispune de acumulator care permite folosirea ei fara sa fie non-stop conectata la priza.

Aparatul prezinta tehnologia Night Vision ce asigura o buna vizibilitate si imagini clare chiar si pe timpul noptii. De asemenea, permite comunicarea bidirectionala, astfel nu doar ca il veti auzi pe cel mic, ci ii veti si putea vorbi pentru a il linisti. Pune la dispozitie si opt cantece de leagan, precum si senzori de monitorizare a temperaturii din camera bebelusului.

Unitatea parinte prezinta ecran LCD cu diagonala de 3.2 inch si rezolutie monitori de e320 x 240 pixeli. Pentru o incarcare completa a bateriei pentru a putea functiona si fara a fi conectata la priza, are nevoie de aproximativ patru ore.

Unitatea bebelus prezinta senzor de imagine de 0.3 MP CMOS si rezolutie de 640 x 480 pixeli. Unghiul de vizibilitate este de 31 de grade diagonal, iar raza de vizibilitate pe timpul noptii este de 5 metri.

Descopera oferta actuala!

Sistemul baby monitor VB 603 poate fi o solutie eficienta de monitorizare mai facila a copiilor in timp ce va puteti face si alte treburi in casa. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere inspirata pentru nevoile sale, produsul in discutie fiind in concordanta cu nevoile sale. Astfel, sustin ca imaginile inregistrate au o calitate foarte buna, acumulator dureaza destul de multe ore, iar produsul in sine este usor de instalat si de folosit. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

A fost de ajutor acest articol?

Click pe stelute pentru a da o nota!

Medie rating 0 / 5. Numar voturi: 0

Fara voturi! Fii primul care adauga o nota!

Lasă un comentariu