Sistem Baby Monitor StarMe 2018 cu aplicatie pe telefon | Review si Pareri utile

Sistemul Baby Monitor StarMe 2018 poate fi o solutie eficienta pentru monitorizarea celui mic, in timp ce puteti desfasura si alte activitati casnice. Pentru cei care nu au un ajutor, este varianta ideala prin care puteti fi mereu cu ochii pe cel mic, dar fara sa fiti neaparat prezenti langa el.

Sistemul de monitorizare StarMe 2018  are o raza de actiune de 100 de metri, iar pe timpul noptii aceasta ajunge la 5 metri. Ofera imagini clare atat ziua, cat si noaptea. Imaginile inreigstrate de dispozitiv pot fi transmite direct pe telefonul mobil, imediat ce ati descarcat aplicatia mobila. Datorita senzorului de miscare veti primi notificari instant pe telefon fiind astfel avertizati cand cel mic da semne ca urmeaza sa se trezeasca.

Totodata, se poate roti pe orizontal la 270 de grade si vertical la 70 de grade, avand astfel o vedere de ansamblu asupra intregii incaperi. Puteti regla saturatia, luminozitate, constrastul si cromatica astfel incat sa puteti obtine imagini cat mai calitative. Mai mult decat atat, beneficiaza si de termometru, fiind mai usor sa monitorizati temperatura din camera micutului pentru a va asigura ca este cea optima.

Descopera oferta actuala!

Asadar, StarMe 2018  poate fi o varianta de sistem baby monitor care sa va ajute sa il supravegheati mai usor pe cel mic venind la pachet si cu un pret accesibil. Cumparatorii sustin ca isi fac treaba bine cu el, inregistreaza imagini clare si le este mai usor sa desfasoare si alte activitati in timp ce bebelusii dorm. Imaginile sunt clare atat ziua, cat si noaptea, iar in ansamblu este un produs bun. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Lasă un comentariu