Baby monitor Camera Wireless V380IP Review si Pareri pertinente

0
(0)

Baby monitorul V380IP poate fi o solutie practica pentru orice parinte pentru monitorizarea eficienta a celor mici. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Baby monitorul camera wireless V380IP este un dispozitiv care va va ajuta sa il monitorizati pe cel mic, in timp ce va ocupati si de alte treburi. Este foarte practic si usor de folosit si va ofera o multitudine de posibilitati. Imaginile inregistrate le veti putea viziona direct de pe telefon, aparatul conectandu-se la Wi-fi.

Acesta permite comunicarea bidirectionala si include senzor de miscare. Astfel, de pilda, daca cel mic se trezeste, veti fi notificati in timp real pe telefon pentru a il verifica. Toate inregistrarile realizate le puteti stoca pe un card de 64 GB.

De asemnea, camera se poate roti la un unghi mare de 355 de grade pe orizontala si 120 de grade pe verticala. Videoclipurile au o rezolutie de  2.0MP 1920x1080P. Obtine imagini clare atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii, noaptea actionand la o raza de maxim 10 metri.

Dimensiunile dispozitivului sunt de 10 cm lungime, 11 cm latime si 10 cm inaltime, avand o greutate de 300 de grame.

Verifica oferta actuala!

Asadar, baby monitorul-ul V380IP este un aparat foarte practic si usor de folosit pentru orice parinte. Cumparatorii sunt incantati de el si declara ca face tot ceea ce promite. Functioneaza fluent, fara sacadari, rezolutia este buna, iar conectarea la internet a decurs fara probleme. Aplicatia mobila este si ea usor de utilizat si le place faptul ca pot stoca inclusiv clipuri haioase cu cei mici care vor ramane amintire. O recomanda si altor utilizatori si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

A fost de ajutor acest articol?

Click pe stelute pentru a da o nota!

Medie rating 0 / 5. Numar voturi: 0

Fara voturi! Fii primul care adauga o nota!

Lasă un comentariu