Baby Monitor Premium Audio Video CleverDog Wireless, IP, HD cu Microfon, Infrared, Slot MicroSD 32GB, MMDDOG-1WPRR : Review

0
(0)

Baby monitorul CleverDog Wireless este un dispozitiv de supraveghere a celui mic util pentru orice parinte. Include o serie de functii inteligent si design special, ceea ce il face si  mai atragator. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Baby monitorul CleverDog Wireless prezinta un aspect modern si atractiv, timp in care poate fi controlat de oriunde, direct de pe telefonul mobil. Dispozitivul transmite imagini in timp real, iar datorita senzorilor de detectare a miscarii, veti imediat notificati atunci cand cel mic se trezeste.

Camera prezinta rezolutie 720 x 576 pixeli si permite stocarea imaginilor pe card MicroSD de maxim 32 Gb.

Aparatul vine la pachet cu cablu de alimentare Micro USB, suport de fixare si manual de utilizare. Ofera imagini clare atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii. Dimensiunile aparatului sunt de 114 x 43 x 33.5 mm.

Verifica oferta actuala!

Asadar, CleverDog Wireless este un baby monitor wireless cu ajutorul caruia va puteti supraveghea copilul mai usor. Cumparatorii sunt multumiti, in general, de aparat si sustin ca este un ajutor de incredere pentru ei. Imaginile inregistrate sunt clare, aparatul are semnal stabil si functioneaza in parametri optimi. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret ese convenabil.

A fost de ajutor acest articol?

Click pe stelute pentru a da o nota!

Medie rating 0 / 5. Numar voturi: 0

Fara voturi! Fii primul care adauga o nota!

Lasă un comentariu