Set Baby Monitor Wireless Sricam™ SH020 Plus SriHome | Review si Pareri utile

SH020 Plus SriHome este un sistem de monitorizare a bebelusului care va ajuta sa il tineti sub observatie mai usor pe cel  mic, chiar si atunci cand nu va aflati fizic langa el. Imaginile inregistrate pot fi vizualizate in timp real direct de pe smartphone descarcand bineinteles aplicatia mobila.

Fie ca va aflati acasa sau la birou, aveti posibilitatea de a verifica ce face copilul oricand. Dispozitivul permite vizualizarea imaginilor in timp real de pe mai multe dispozitive si anume de pe 10 telefoane diferite simultan. Aparatul este prevazut cu functia Pan, Tilt and Zoom ce permite rotirea camerei la 360 de grade, inclinare stanga-dreapta, sus-jos, dar si marirea imaginilor, astfel ca orice colt al camerei poate fi monitorizat. Totodata, camera beneficiaza si de slot card SD pentru a putea memora inregistrarile.

Functia auto tracking permite urmarirea pas cu pas a persoanei detectate.

Ofera imagini clare atat pe timpul zilei, dar si pe timpul noptii datorita sistemului night vision care consta in sase LED-uri infrarosu ce ajuta la obtinerea imaginilor cat mai calitative chiar si noaptea.

In acelasi timp, permite si comunicarea bidirectionala, astfel ca veti putea vorbi cu cel mic, nu doar asculta. In plus, beneficiaza de alarma la detectia de miscare sau sunet care va va atentiona atunci cand cel mic se trezeste.

Dimensiunile dispozitivului sunt de 12.2 cm inaltime, 12 cm latime si 12.2 cm lungime, avand o greutate de 0.3 kg.

Descopera oferta actuala!

Asadar, SH020 Plus SriHome este o varianta de sistem de monitorizare a bebelusului rezonabila ca pret, cu care va puteti face treaba foarte bine. Clientii, in general, sustin ca dispozitivul functioneaza eficient, obtine imagini clare atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii, ajutandu-i sa supravegheze bebelusii mai usor. Cativa dintre ei au remarcat faptul ca existe momente cand dispozitivul se deconecteaza si produce un anumit sunet, insa cel mai probabil, in cazurile respective  au fost erori din fabrica. Majoritatea feedback-urilor au fost pozitive, iar cei mai multi cumparaotri sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Lasă un comentariu