Set Baby Monitor Wireless BabyToy™ AR26 | Review si Sfaturi utile

BabyToy™ AR26 este un sistem de monitorizare audio video pentru bebelusi cu ajutorul caruia ii puteti supraveghea mai usor, in timp ce va faceti treburile casnice. Este prevazuta cu senzori de miscare si alte functii utile despre care vom discut mai multe detalii in continuare.

Baby monitorul BabyToy™ AR26 face posibila supravegherea mai usoara a celor mici imaginile inregistrate putand fi vizualizate direct de pe telefonul mobil. Monitorizarea se poate realiza pe 10 telefoane simultan. Pentru aceasta este nevoie sa descarcati aplicatia gratuita compatibia atat cu iOS, cat si cu Android.

Totodata, este dotata cu functie Pan, Tilt and Zoom care permite rotirea la 360 de grade, inclinare stanga-dreapta, sus-jos, dar si marirea imaginii pentru a putea verifica toate unghiurile incaperii unde se afla copilul. Mai mult decat atat, beneficiaza si de functie talk back care presupune comunicarea bidirectionala. Functia Night Vision perite vizionarea de imagini clare chair si pe timpul noptii datorita celor 11 led-uri IR integrate.

Pentru a stoca imaginile inregistrate este nevoie de un card micro SD de pana la 64 GB. In momentul in care memoria se umple, se vor sterge primele inregistrari, continuand sa memoreze filmarile.

In acelasi timp, ofera posibilitatea de a realiza setarile necesare astfel incat camera sa poata detecta obiectele aflate in miscare si sa declanseze alarma. In plus, conectarea la internet este foarte facila si nu creeaza probleme. Se recomanda folosirea acestei camere in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 0 si 55 de grade Celsius.

Dimensiunile acesteia sunt de 12.2 cm inaltime si 12 cm latime, avand o greutate de doar 300 de grame.

Descopera oferta actuala!

Asadar, BabyToy™ AR26 este un sistem baby monitor foarte util pentru orice parinte cu ajutorul caruia puteti monitoriza copiii mai usor, in timp ce va ocupati si de alte activitati. Cumparatorii sunt foarte multumiti de aceasta camera si sustin ca functioneaza conform asteptairlor. Aplicatia mobila este extrem de prietenoasa si usor de oflosit, imaginile inregistrate sunt clare, iar senzorul de miscare le este de mare folos. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Lasă un comentariu