Baby monitor Heimvision HM136 Review si Sfaturi utile

0
(0)

Baby monitorul Heimvision HM136 este un sistem de supraveghere foarte util pentru parintii care vor sa isi supravegheze copiii mai usor. Pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Heimvision HM136 include unitatea bebelus si unitatea parinte. Unitatea bebelus este cea prin care cel mic va fi inregistrat, iar unitatea parinte va fi cea prin care receptionati imaginile.

Sistemul include alarma pentru  miscare si sunet, astfel ca veti fi notificati indata ce bebelusul se trezeste. Mai mult decat atat, include si alerta pentru alaptare, respectiv alerta pentru temperatura atunci cand aceasta depaseste intervalele recomandate.

Este un dispozitiv foarte practic si usor de folosit, util pentru orice parinte. Unitatea parinte este portabila si o puteti lua cu voi in curte sau unde aveti treaba.

Un alt avantaj al acestui sistem de refera si la posibilitatea de a roti camera si de a il urmari pe cel mic in toata camera. In plus, cu functia zoom puteti mari imaginile pentru a il vedea mai de aproape.

Puteti vizualiza imagini clare si pe timpul noptii. Cu modul night aveti posibilitatea de a il urmari pe cel mic inclusiv noaptea.

Descopera oferta actuala!

 Cu siguranta, baby monitorul Heimvision HM136 este un sistem ingenios si foarte practic prin care il puteti monitoriza mai usor de pe cel mic. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de el si declara ca functioneaza excelent. Ofera imagini clare, ofera o conexiune buna si este extrem de usor de folosit. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

A fost de ajutor acest articol?

Click pe stelute pentru a da o nota!

Medie rating 0 / 5. Numar voturi: 0

Fara voturi! Fii primul care adauga o nota!

Lasă un comentariu