Baby Monitor Audio – Video Comfort, Wireless, Ecran 3.2 Inch LCD, Night Vision, Senzor Temperatura, Talk-back, Cantece de Leagan : Review detaliat

0
(0)

Baby Monitorul Audio – Video Comfort este un sistem de monitorizare a celui mic care va va ajuta sa fiti cu ochii pe mezin, in timp ce intreprindeti si alte activitati in locuinta. Este un dispozitiv practic, ce ofera imaigni clare in timp real si care pote constitui un real ajutor pentru orice parinte.

Sistemul include unitatea parinte si unitatea bebelus. Ecranul LCD ofera o rezolutie de 3,2 inch si beneficiaza de baterie Lithiul incorporata cu receptor si camera foto. Prezinta microfon integrat in camera si difuzor in receptor. Transmisia bidirectionala asigura comunicarea de ambele parti. Include si melodii de leagan ce il vor linisti pe cel mic. Autonomia unitatii parinte este de 10 ore.

Unitatea bebelus prezinta senzor deimagine CMOS OmnVision de 1/4 inch si LED-uri ce vor lumina si pe timpul noptii, astfel ca veti putea obtine imagini clare atat ziua, cat si noaptea. Raza de actiune pe timpul noptii este de 5 metri.

Descopera oferta actuala!

In concluzie, Baby Monitor-ul Audio – Video Comfort este un sistem indispensabil pentru orice parinte care va poate face viata de mai usoara. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de acest sistem si declara ca functioneaza foarte bine, asigura semnal stabil, imagini clare si afiseaza chiar si temperatura din camera. Este o solutie practica pentru nevoile lor si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

A fost de ajutor acest articol?

Click pe stelute pentru a da o nota!

Medie rating 0 / 5. Numar voturi: 0

Fara voturi! Fii primul care adauga o nota!

Lasă un comentariu