Camera Baby Monitor Wireless SriHome SH036 Pro Review si Pareri

SriHome SH036 Pro este o camera de tipul baby monitor foarte practica si utila prin intermediul caruia puteti verifica bebelusul mai usor. Este un dispozitiv usor de folosit, dar de mare folos pentru orice parinte.

Camera SriHome SH036 Pro este un produs foarte bine realizat ce va ajuta sa verificati in timp real pe cel mic. Il puteti monitoriza de pe telefonul mobil descarcand aplicatia SriHome, iar monitorizarea se poate realiza dupa 10 telefoane in acelasi timp sau chiar de pe calculator.

Benefiicaza de functie de rotire sus-jos si stanga-dreapta, dar si zoom ce va permite sa mariti imaginile si sa vizualizati intreaga camera prin rotirea dispozitivului. Totodata, beneficiaza si de slot card SD pentru a putea memora inregistrarile.

Functia Talk back permite comunicarea bidirectionala, ceea ce inseamna ca puteti asculta copilul, dar ii veti putea si vorbi.

Aparatul obtine imagini clare chiar si pe timpul noptii, iar imaginile captate vor fi color.

Totodata, prezinta alarma la detectia de miscare si sunet, transmitandu-va in timp real notificari. In plus, camera se roteste automat dupa persoana supravegheata atunci cand se misca.

Descopera oferta actuala!

In concluzie, camera baby monitor SriHome SH036 Pro este un dispozitiv foarte practic si util pentru orice parinte care va permite sa il verificati pe cel  mic fara sa fiti prezenti fizic langa el. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta, si sustin ca imaginile inregistrate sunt foarte clare, iar aplicatia mobila este usor de configurat si utilizat. De asemenea, sunt multumiti si de calitatea imaginilor inregistrate pe timpul noptii si sunt de parere ca au facut o alegerea foarte buna. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Lasă un comentariu