Set Baby Monitor Wireless Sricam™ SH025 Plus SriHome | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Sricam™ SH025 Plus SriHome este un set pentru monitorizarea audio si video a beblusului cu sunet bidirectional si rotire automata despre care vom discuta pe larg in acest material. Va propunem sa ne urmariti in continuare pentru a afla toate detaliile necesare!

Baby monitorul Sricam™ SH025 Plus SriHome este o varianta prin care poti monitoriza pe cel mic diret pe telefon folosind aplicatia mobila. Interesant de stiut este faptul ca puteti monitoriza imaginile inregistrate pe cel mult 10 telefoane simultan. De asemenea, puteti instala aplicatia chiar si pe calculator sau tableta.

Modelul in discutie integreaza functia Pan, Tilt and Zooom ceea ce permite rotirea acesteia la 360 de grade, inclinare stanga, dreaptea, sus si jos, precum si marirea imaginilor pentru a putea vizualiza indeaproape orice unghi al incaperii. De asemenea, senzorul de miscare detecteaza orice miscare a celui mic, fie si in somn, si va va notifica in timp real prin intermediul aplicatiei. Totodata, functia talk-back permite comunicarea bidirectionala, adica nu doar voi veti fi cei care auziti bebelusul, ci si acesta va va putea auzi pe voi, daca doriti sa ii vorbiti.

Imaginile oferite sunt foarte clare cu rezoltie HD 1080P. Totodata, datorita functiei Night Vision si a celor sase LED-uri cu infrarosu, camera ofera imagini clare si pe intuneric. Raza de actiune pe timpul zilei este de 100 de metri, iar pe timpul noptii de 10 metri.

Dimensiunile acesteia sunt de 12.2 cm inaltime si 12 cm latime avand o greutate de 0.3 kg.

Descopera oferta actuala!

Asadar, camera pentru bebelusi Sricam™ SH025 Plus SriHome poate fi o solutie foarte buna de a il supraveghea in permanenta pe cel mic, chiar si atunci cand nu sunteti fizic langa el oferind imagini clare, in timp real. Cumparatorii sunt multumiti de produs si sustin ca filmeaza bine atat ziua, cat si noaptea, microfonul este destul de caltitativ,  iar aplicatia este usor de utilizat. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

A fost de ajutor acest articol?

Click pe stelute pentru a da o nota!

Medie rating 0 / 5. Numar voturi: 0

Fara voturi! Fii primul care adauga o nota!

Lasă un comentariu