Set Baby Monitor Wireless Sricam™ SH020 Plus | Review si Sfaturi utile

0
(0)

Sricam™ SH020 Plus este set de monitorizare a bebelusului atat video, cat si audio, pe care il puteti folosi cu succes atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii. Poate fi un real ajutor pentru parintii care vor sa ii monitorizeze pe cei mici in timp ce intreprind si alte activitati in locuinta.

Baby monitorul Sricam™ SH020 Plus va ajuta sa supravegheati in timp real copilul fie ca va aflati in alta camera sau chiar la serviciu. Puteti vizualiza imaginile direct pe telefon sau pe calculator. Va puteti conecta la camera cu 10 dispozitive simultan.

Sistemul beneficiaza de functia Pan, Tilt and Zoom ce permite rotirea la 360 de grade, inclinare stanga-dreapta, sus-jos, dar si marirea imaginii. Senzorul de miscare va va notifica in timp real cand copilul se misca sau se trezeste. Functia talk-back permite comunicarea bidirectionala. In plus, functia auto tracking urmareste persoana din camera pas cu pas.

Imaginile captate sunt suficeint de clare, iar acestea pot fi memorate pe un slot card SD. In plus, folosind aplicatia mobila, puteti seta rezolutia dorita. Night vision ce consta in existenta a sase LED-uri infrarosu asigura o buna vizibilitate si pe timpul noptii.  Vizibilitatea pe timpul zilei este de 100 de metri, iar pe timpul noptii de 10 metri.

Dimensiunile produsului sunt de 12.2 cm inaltime si 12 cm latime, avand o greutate de doar 300 de grame.

Descopera oferta actuala!

Prin urmare, Sricam™ SH020 Plus este un model de baby monitor bun, ce ofera imagini clare atat ziua, cat si noaptea. Cumparatorii sunt multumiti de produs si sustin ca a fost foarte usor de montat si de instalat, iar calitatea imaginilor este foarte buna. Aplicatia mobila functioneaza excelent, nu se blocheaza si este usor de folosit. In opinia lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

A fost de ajutor acest articol?

Click pe stelute pentru a da o nota!

Medie rating 0 / 5. Numar voturi: 0

Fara voturi! Fii primul care adauga o nota!

Lasă un comentariu