Baby Monitor SMARTIC®, display 3.5 inch, Raza actiune 50 m, Night Vision, Monitorizare temperatura, Ecran color, Zoom Digital, Alarma, Eco Mode, Alb/Negru : Review detaliat

Baby Monitorul SMARTIC® este un dispozitiv util si practic pentru orice parinte. Va ajuta sa monitorizati mai usor copilul, in timp ce desfasurati si alte activitat. Dar mai intai, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Baby monitorul SMARTIC® este un model include doua unitati: unitatea bebelus si unitatea parinte. Unitatea parinte este prevazuta cu un display cu diagonala de 3.5″ de inalta rezolutie, oferindu-va imagini clare. Datorita sistemului cu infrarosu, veti putea vizualiza imagini clare chiar si pe timpul noptii. Unitatea bebelus se poate inclina, roti sau puteti mari imaginile folosind functia zoom. De asemenea, include si senzor de monitorizare a temperaturii.

Comunicarea poate fi efectuata de ambele parti in sensul ca ii veti putea si vorbi bebelusului, nu doar asculta. Raza de actiune folosit la exterior ajunge pana la 300 de metri.

Pentru reducerea consumului de energie puteti comuta la modul ECO atunci cand bebelusul se odihneste. In plus, acesta reduce zgomotul de fundal pentru o acuratete mai mare sunetelor produse de copil. Mai mult decat atat, pentru a asigura micutului un somn linistit, dispozitivul include si cantece de leagan.

In interior, raza de actiune ajunga la 50 de metri pe zi si la 5 metri pe timpul noptii. In plus, gratie senzorilor de miscare, in momentul in care bebelusul se va trezi, veti fi notificati.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unui sistem de monitorizare bun a bebelusului, atunci baby monitorul SMARTIC® poate fi o alegere inspirata. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustin ca face tot ceea ce promite. Imaginile inregistrate sunt calitative, sunt incantati de faptul ca nu necesita instalare si nu trebuie conectate la internet. Nu au intampinat niciun fel de probleme, motiv pentru care recomanda produsul mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

Lasă un comentariu