Baby Monitor Mappy Audio Video Wireless Cam VBM20192 , FullHD 2MP | Review si Pareri personale

Mappy VBM20192 este un model de baby monitor cu inregistrare atat audio, cat si video, care va poate ajuta sa monitorizati mai usor bebelusul sau copiii mai mari in timp ce isi desfasoara activitati in alta camera. Este un model foarte accesibil ca pret, dar extrem de util pentru orice parinte.

Monitorul pentru bebelusi Mappy VBM20192 ofera imagini bune atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii, beneficiind de tehnologia Night Vision, astfel ca trecerea pe modul de noapte se realizeaza automat. Totodata, acesta ofera imagini in timp real si puteti monitoriza bebelusul direct de pe telefonul mobil sau de pe computer. Puteti monitoriza copilul pe patru dispozitive simultan.

Aparatul dispune de functia PNZ care permite rotirea la 355 de grade, dar si inclinarea stanga-dreapta si sus-jos, precum si marirea imaginilor. Practic, il puteti supraveghea pe cel mic in toate unghiurile incaperii.

Camera poate fi rotita direct din aplicatie in momentul in care vizionati live imaginile. Trebuie doar sa apasati sagetile de pe ecranul telefonului si veti putea viziona copilul in cel mai mic detaliu. In plus, functia auto tracking permite urmarirea persoanei din camera pas cu pas.

Inregistrarile pot fi stocate pe un card micro SD de pana la 128 GB. IN mometnul in care memoria se umple, camera incepe sa stearga primele inregistrari si continua filmarea. Insa, trebuie sa tineti cont de faptul ca respectivul card trebuie achizitionat separat.

Comunicarea se poate realiza bidirectional, adica il puteti auzi pe cel mic, dar ii veti putea si vorbi. Trebuie doar sa apasati butonul microfon din aplicatie, iar cel  mic va va auzi vocea.

In plus, o alta functie interesanta de care monitorul Mappy dispune se refera la One key calling, adica copilul poate apasa tasta de apel video, iar camera va transmite o cerere de initiere a apelului direct pe telefonul vostru. Mai mult decat atat, aveti posibilitatea de a seta camera pentru a putea detecta obiectele aflate in miscare, timp in care poate declansa si alarma.

Mappy VBM20192 se conecteaza destul de repede la Wireless si beneficiaza atat de microfon, cat si de difuzor extern. Prezinta un diametru de 6.5 cm si o inaltime de 10 cm, ceea ce il face usor de amplasat oriunde este nevoie pentru a avea o vedere buna asupra celui mic. In plus, raza de actiune este de 100 metri, iar pe timpul noptii de 10 metri.

Descopera oferta actuala!

Asadar, Mappy VBM20192 este un monitor pentru bebelusi ieftin, dar eficient de care parintii au fost multumiti. Acestia se declara foarte incantati de aparat pentru ca pot urmari copilul oriunde de pe telefon, iar in momentul in care acesta se misca fie si in timpul somnului, primesc instant notificari. De asemenea, calitatea imaginilor este una buna, iar in ansamblu, le este de foarte mare folos. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

Lasă un comentariu