Sistem monitorizare video pentru bebelusi Mappy VBM-9500 | Review si Pareri utile

Fiindca pentru tot mai multi parinti sistemul de monitorizare reprezinta un ajutorul de nadejde pentru a fi cu ochii pe cel mic in timp ce desfasoara si alte activitati casnice, Mappy va propune o varianta foarte interesanta. Mappy VBM-9500 este un dispozitiv foarte util, usor de folosit ce ofera imagini clare in timp real.

Sistemul Mappy VBM-9500 este compus dintr-o unitate parinte si o unitate bebelus. Distanta de transmitere dintre cele doua este de pana la 260 m, valoare calculata in spatiu deschis, fara obstacole.

Unitatea parinte este unitatea portabila, prin intermediul caruia puteti viziona imagini cu bebelusul. Este prevazuta cu un ecran LCD cu diagonala de 2.4 inch  si rezolutie 320 x 240 pixeli. Beneficiaza de functia Talk Back ce permite nu doar sa il ascultati pe cel mic, ci sa ii si vorbiti.

Unitatea bebelus este cea care inregistreaza imagini cu cel mic si care va sta in camera lui. Este prevazuta cu rezolutie de 640 x 480 pixeli si dispune de senzor de imagine CMOS, dar si de senzor de temperatura ceea ce va va ajuta sa monitorizati mai usor temperatura din camera copilului. Beneficiaza si de mod de noapte care se activeaza automat, astfel ca va inregistra imagini clarae si pe timpul noptii. Inplus, prpezinta si opt cantece de leagan  care il vor linisti pe cel mic.

Descopera oferta actuala!

Mappy VBM-9500 este un sistem de monitorizare foarte bun ce ofera imagini clare si posibilitatea de a il monitoriza mai usor pe cel mic. Cumparatorii s-au declarat multumit de aparat si sustin ca isi face treaba excelent, fiind un real ajutorul pentru ei. Imaginile inregistrate sunt clare, aparatul este usor de folosit, fiind exact ceea ce aveau nevoie. Prin urmare, recomanda si altor proaspat parinti acest sistem de monitorizare apreciind raportul calitate/pret drept unul bun.

Lasă un comentariu