Video monitor Lionelo Babyline 5.1 Review si Recomandari

Lionelo Babyline 5.1 este un sistem de monitorizare cu ajutorul caruia il puteti supraveghea mai usor pe cel mic, in timp ce va veti putea ocupa si de alte treburi de zi cu zi. Sistemul cuprinde doua camere ce vor transmite imagini in timp real, ajutandu-va astfel sa ramaneti vigilenti intotdeauna.

Video monitorul Lionelo Babyline 5.1 permite comunicarea bidirectionala, ceea ce inseamna nu doar ca il puteti auzi pe cel mic, ci ca ii veti si putea vorbi. Datorita celor doua camere pe care le include, este o varianta excelenta, mai ales, pentru gemeni.

Totodata, integreaza sistem termic, ce va informatii referitor la temperatura din camera a celui mic. De asemenea, standurile reglabile va permite sa reglati camerele in pozitia optima sau chiar sa instalati dispozitivele in perete.  Mai mult decat atat, functioneaza foarte bine si in modul nocturn, avand senzor de lumina cu o raza de actiune de 5 metri.

Sistemul ofera semnal de receptie pana la 300 de metri in aer liber si pana la 50 de metri in interior. Beneficiaza de sistem de economisire a energiei VOX, alarma de pierdere a distantei, alarma a bateriei descarcate, memento de hranire, dar si opt cantece de leagan.

Descopera oferta actuala!

Asadar, video monitorul Lionelo Babyline 5.1 poate fi o alternativa buna pentru parintii cu doi copii sau chiar si mai multi copii, fiindca include doua camere de supraveghere. Cumparatorii sustin ca a fost o alternativa buna pentru ceea ce aveau nevoie. Imaginile sunt destul de clare, sistemul a fost usor de instalat, iar in ansamblu isi face treaba eficient. Astfel, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Lasă un comentariu