Set Baby Monitor Wireless BabyToy™ iC-01 , Monitorizare Video Audio Bebelusi | Review detaliat

0
(0)

BabyToy™ iC-01 poate fi o alegere inspirata in materie de monitoare pentru bebelusi care te va ajuta sa il supraveghezi mai usor pe cel mic, chiar si atuni cand nu te afli fizic langa el. Permite inregistrarea atat video, cat si audio, ofera imagini clare atat ziua, cat si noaptea.

Optand pentru setul baby monitor BabyToy™ iC-01 poti urmari imaginile de pe 10 telefoane in acelasi timp. Imaignile inregistrate pot fi vizionate pe ecranul smartphone-ului folosind aplicatia mobila compatibila cu Android si iOS ori chiar direct pe calculator.

Printre functiile din dotare, se numara functia Pan, Tilt and Zoom ce permite rotirea aparatilui la 360 de grade inclinare stanga-dreapta si sus-jos, precum si marirea imaginilor pentru o vizionare cat mai buna. Astfel, il veti putae supraveghea pe cel mic in orice colt al incaperii prin simpla rotire a camerei. De asemenea, este prevazuta si cu senzor special care detecteaza orice mmiscare realizata de copil existand posibilitatea de a fi notificati in timp real daca cel mic s-a trezit sau se misca. In plus, functia talk bake asigura comunicarea bidirectionala, adica aveti posibilitatea si de a vorbi celui mic, nu doar de a asculta.

Camera vine la pachet cu slot pentru card 3D ce permite memorarea imaginilor inregistrate.

Functia Night vision este extrem de utila, iar datoorita celor 6 LED-uri IR ofera imagini clare parintilor chiar si cand in camera este intuneric.

Baby monitor-ul BabyToy™ iC-01 se conecteaza destul de usor la Wi-fi, dupa care va va putea transmite imagini pe aplicatia mobila in timp real. Este usor de instalat si asigura o experienta atat audio, cat si video foarte placuta. Raza de actiune ajunge pana la 100 de metri, iar in timpul noptii la 10 metri.

Descopera oferta actuala!

Asadar, BabyToy™ iC-01 este un model de monitor pentru bebelusi foarte bun pe care va puteti baza cu toata increderea ca va va fi de un real folos. Cumparatorii confirma aceste lucruri si se declara foarte multumiti considerandu-l un produs foarte util pentru proaspetii parinti si nu numai. Este foarte usor de utilizat, imaginile sunt clare, iar aplicatia mobila functioneaza excelent, fiind exact ceea ce aveau nevoie. Recomand mai departe acest produs si apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

A fost de ajutor acest articol?

Click pe stelute pentru a da o nota!

Medie rating 0 / 5. Numar voturi: 0

Fara voturi! Fii primul care adauga o nota!

Lasă un comentariu