Sistem Monitorizare Video si Audio pentru siguranta bebelusului, Baby Safety 63 | Review si Pareri utile

Baby Safety 63 este un baby monitor foarte util pentru orice proaspat parinte si nu numai cu ajutorul caruia va puteti monitoriza mai usor copilul in timp ce va ocupati si de alte treburi. Daca este sau nu o optiune excelenta si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul acestui material pe care l-am pregatit.

Sistemul de monitorizare Baby Safety 63 permite supravegherea micutului, atat ziua, cat si noaptea. Necesita conectare la Wi-fi, iar ulterior va permite vizualizarea inregistrarilor de pe patru dispozitive in acelasi timp. Poate functiona si fara fir, avand acumulator reincarcabil ce ofera o autonomie de pana la 10 ore. Prezinta si funcita Talk back care presupune posibilitatea de a vorbi bebelusului, nu doar de ail asculta.

Timpul de incarcare al monitorului este de patru ore. Totodata, aparatul beneficiaza si de senzor pentru temperatura, astfel incat sa puteti monitoriza constant si temperatura din camera celui mic. De asemenea, modul eco presupune inchiderea ecranului pentru a economisi energie. Insa, in momentul in care senzorii vor detecta un sunet sau o miscare in camera celui mic se va porni automat.

Este un sistem de monitorizare inteligent care va va ajuta sa monitorizati copilul mai usor, chiar si atunci cand nu sunteti prezenti fizic langa el. Dimensiunile camerei sunt de 12 cm lungime, 1.7 cm latime si 7 cm inaltime, avand o greutate de doar 9.8 kg.

Descopera oferta actuala!

Baby Safety 63 este un sistem de monitoriza foarte bun, usor de utilizat ce ofera imagini clare cu cel mic. Cumparatorii sunt multumiti de produs si declara ca le este de foarte mare ajutor. Imaginile obtinute sunt clare, la fel si sunetul produs, iar camera are capacitatea de a detecta si cea mai mica miscare sau sunet. De asemenea, si noaptea ofera imagini suficient de clare, astfel ca pot fi tot timpul linistiti ca cel mic este in siguranta. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Lasă un comentariu