Baby Monitor Audio Video Wireless Cam VBM20191 , FullHD 2MP | Review si Pareri pertinente

0
(0)

VBM20191 este o varianta interesanta de monitor pentru bebelusi ce vine la pachet cu un pret accesibil. Insa, mai intai de toate, va propunem sa descoperiti informatiile utile despre produs pentru a verifica daca este in concordanta si cu asteptarile voastre.

Baby monitor VBM20191 permite monitorizarea bebelusului sau chiar a copiilor mai mari in timp ce se joaca in alta camera, iar tu iti desfasori diverse activitati in locuinta sau lipsesti scurt timp de langa ei. Aceasta ofera monitorizare video, dar si audio, afisand imagini in timp real de la distanta pe care le poti vedea pe telefon sau computer. Monitorizarea poate fi realizata de pe patru dispozitive in acelasi timp.

VBM20191 review

Aparatul ofera imagini clare atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii, beneficiind de tehnologia Night Vision. Trecerea pe modul nopate se realizeaza automat. De asemenea, camera permite rotirea la un unghi de 355 de grade, inclinare stanga, dreapta, sus, jos, fiind posibila si marirea imaignii. In acest fel, copilul poate fi supravegheat in toate unghiurile incaperii.

VBM20191 pareri

In acelasi timp, aparatul este prevazut si cu senzor de miscare, astfel incat camera se va aprinde la orice miscare a bebelusului. Functia Talk-Back permite comunicarea audio bidirectionala.

Imaginile oferite de monitorul pentru bebelusi VBM20191 sunt destul de clare, in format FullHD 1080p. Puteti mari imaginea de pana la patru ori, iar in aplicatie puteti seta rezolutia dorita.

Camera poate fi rotita si din aplicatie in momentul in care vizionati imaigni live. Trebuie doar sa apasati pe sagetile de pe ecranul telefonului din aplicatie, iar camera va putea fi rotita atat stanga-dreapta, cat si sus-jos. In plus, functia auto tracking urmareste pas cu pas in mod automat persoana detectata.

Aplicatia  mobila va ofera posibilitatea de a stoca inregistrarile in Cloud sau puteti inregistra pe un card micro SD de pana la 128 GB. In momentul in care memoria cardului se umple, aparatul incepe sa stearga automat din primele inregistrari continuand filmarea si stocarea. Cardul, insa, trebuie achizitionat separat.

Aveti posibilitata de a seta camera pentru a detecta obiectele in miscare, timp in care puteti activa si alarma.

VBM20191 este dotata cu lentila de 6 mm, unghi de vizualizare atat pe diagonala, cat si pe orizontala de 80 de grade, iar vizbilitatea pe timpul noptii este de 10 metri. De asemenea, dispune de microfon incorporat, intrare microfon extern, difuzoare incorporate si iesire pentru difuzor extern. Vine la pachet si cu cablul de alimentare pe care va trebui sa il conectati la o sursa de electricitate.

Modelul in discutie are o inaltime de 10 cm si o latime de 6.5 cm, greutatea acestuia fiind de doar 300 de grame.

Descopera oferta actuala!

In concluzie, VBM20191 este o varianta de monitor pentru bebelusi care va poate ajuta foarte mult, in special, daca sunteti proaspat parinti si nu aveti parte de ajutor, aparatul in discutie fiind accesibil oricarui buget. Cumparatorii sunt multumiti de produs si sustin ca se instaleaza usor, este silentios atunci cand se roteste, iar calitatea imaginilor este una buna. Aplicatia mobila functioneaza si ea foarte bine, parintii primesc pe telefon notificari la fiecare miscare a celui mic, iar microfonul inregistreaza chiar si cele mai mici sunete produse de bebelus. In opinia lor, este un aparat foarte practic si util, pe care il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

A fost de ajutor acest articol?

Click pe stelute pentru a da o nota!

Medie rating 0 / 5. Numar voturi: 0

Fara voturi! Fii primul care adauga o nota!

Lasă un comentariu